Bedrijfsinformatie
 

 

 

 

Al meer dan 40 jaar ... Autobedrijf Nuland
Autobedrijf Nuland is al meer dan 40 jaar een begrip in de verre omtrek. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle merken auto's. Wij bieden u mooie jonge occasions van alle merken tegen scherpe prijzen. Alle prijzen zijn 'all-in'. U betaalt dus geen extra afleveringskosten. Regelmatig hebben wij ook occasion-campers op voorraad. De inruil van alle merken auto's is mogelijk.

 

 

 

 

 

 

Lokatie & Bereikbaarheid
De occasions zijn te bezichtigen in onze goed verlichte en verwarmde showroom. Onder het genot van een kopje koffie kunt u hier rustig rondkijken. De bereikbaarheid is door de direkte ligging aan de rijksweg N50 bijzonder goed. Daarnaast zijn wij centraal gelegen nabij steden als Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Bij onze showroom vindt u tevens een ruime parkeergelegenheid. Voor een route beschrijving verwijzen wij u naar de routebeschrijving.

 

 

 

 

 

 

Garantie
Op al onze auto's zit garantie. De duur van de garantieperiode verschilt echter per auto en wordt met u in overleg geregeld. Binnen deze garantie periode plegen wij ook het onderhoud aan de auto in onze eigen werkplaats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autobedrijf Nuland
Rijksweg 55 5391LJ NULAND
tel. 073-5321361